Vårt team på Safety by Cilia, tre personer som jobbar med att skapa överfallslarm.

Safety by Cilia

Idag oroar sig varannan kvinna för att bli utsatt för brott. 5 av 100 våldtäkter döms och i Sverige anmäls cirka 26 våldtäkter dagligen. Enligt studier beräknas mörketalet uppgå till mellan 80-90%.

Statistiken är värre än någonsin, men det ska vi ändra på, tillsammans. Vill du läsa mer om Brås statistik kan du besöka deras hemsida. Länk

Cissi som är grundaren av Safety By Cilia, hon har skapat överfallslarmet för att skapa en tryggare vardag för alla.

Cissi Nilsson

Safety By Cilia grundades av vår VD, Cissi, som för sex år sedan fick en insikt som förändrade allt. Efter en obehaglig händelse i sitt eget liv beslutade hon sig för att ta saken i egna händer och födde idén om att förena säkerhet och design genom överfallslarm i form av smycken.

Cissi har inte bara visionen, utan hon är också hjärnan bakom våra innovativa säkerhetsfunktioner. Dessa funktioner bygger på verkliga händelser och erfarenheter för att säkerställa din trygghet varje dag.

Vår CTO som står för tekniken i våra överfallslarm. Skapandet av larmteknik.

Suranjan Ram Ottikkutti

Suranjan är den kreativa kraften bakom utvecklingen av den banbrytande teknologi som driver våra armband. Vår teknik är skapad från grunden och finns inte tillgänglig som en färdig lösning på marknaden.

Vår content creator som skapar bilder och videos på våra överfallslarm, visar funktioner som larmet med gps, armband med gps, larm som kontaktar nödkontakter.

Ada Ferngren

Välkommen till Adas värld av kreativitet! Utforska hennes spännande arbete som content creator och upptäck berättelser som engagerar och inspirerar. Följ med på en resa genom text, bild och video och ta del av Adas passion för att skapa meningsfullt innehåll.

Alla förtjänar rätten att leva sitt liv utan rädsla. Så länge den rätten inte finns, kommer vi finnas.

Nyfiken på att höra mer? Vi finns här!

Följ @safetybycilia på Instagram