SAFETY BY CILIA x HALLON

Vi är mycket glada över att meddela vårt senaste samarbete med mobiloperatören Hallon. De har, precis som vi, ett engagemang för att göra världen till en bättre plats, och vi är stolta över att arbeta tillsammans för att främja FN:s globala mål, särskilt mål 3: God hälsa och välbefinnande samt mål 5: Jämställdhet.

Om hallon

Hallon är känt för att göra det enkelt för sina kunder med fast pris, inga bindningstider, och inget krångel. Deras mobilabonnemang inkluderar fria samtal och SMS och ger kunder möjlighet att byta abonnemang eller operatör när det passar dem. Med fokus på att förenkla kunders mobilupplevelse har Hallon tagit bort rörliga priser och kluriga fakturor, vilket ger deras användare full kontroll över sina abonnemang. Det som verkligen särskiljer Hallon är deras unika tillvägagångssätt att spara oanvänd surf, vilket gör att kunderna kan dra nytta av den när de behöver det som mest. 

Tillsammans för förändring

För att uppnå FN:s Agenda 2030-mål behöver vi sträva efter förändring inom alla sektorer. Vi tror att Hallon och Safety By Cilia tillsammans kan göra en ännu större skillnad genom ett fördjupat samarbete. Hallon, med sin breda målgrupp och omfattande räckvidd, kan spela en avgörande roll genom att nå ut till en bredare publik. Varje ny användare bidrar till att öka vår kollektiva säkerhet, vilket är avgörande för att uppnå våra mål i Agenda 2030. Därför ser vi detta samarbete som en viktig och strategisk möjlighet att främja hållbarhetsmålen och skapa en positiv inverkan.

- Cissi Nilsson, VD på Safety By Cilia